Ervaringen

Lees hier over de ervaringen van anderen.

J.v.O :  Bart Tromp krijgt van mij 4 sterren, geen 5  - maar dat ligt niet aan hem. Ik mag wel zeggen dat ik er beroerd aan toe was, toen ik bij hem binnenkwam. Een naargeestig verleden dreigde het van mij en van het nu te winnen. De verwijzing naar Bart kwam van een zeer Officiele Opperbehandelaar uit de Echte GGZ. Ja, ironische hoofdletters hier. Maar ook prachtig dat door verrassende anderen wordt gezien en erkend, dat je het in sommige gevallen anders moet doen. De verwijzing was snel en kort. " Jij moet bij Bart Tromp zijn, die kan dit soort dingen, dat is wel bekend..." Zo kwam ik bij Bart terecht.. Het werkte. Mijn lichaam bleek de poort naar mijn geest, intuïtieve directheid die ik vroeger lachwekkend had gevonden, juist die bleken voor mij werkzamer dan alles daarvoor. Dus waarom die 4 sterren in plaats van 5?  Omdat alles daarvoor- behandelingen door anderen natuurlijk ook al iets gedaan had. En dat mocht er ook gewoon zijn. Dankjewel Bart.

 

 

S.G : Hele fijne therapeut !

Bart heeft mij in 8 sessies leren werken met PRI en dit heeft wezenlijk geholpen met het herkennen van mijn oude trauma's/ afweren. Hiermee heb ik een heleboel ballast los kunnen laten waardoor ik beter om kan gaan met mijn dagelijkse uitdagingen.

Ik heb Bart ervaren als heel kundig en professioneel en daarnaast is hij een prettig persoon. Fijne combinatie en ik kan hem zeker aanbevelen !