Depressie

KOM UIT DE GEVANGENIS VAN SOMBERHEID EN PASSIVITEIT !

De muur klemt je fysiek en geestelijk in. Je hebt pijn. Je kunt geen kant meer op. Althans, dat is wat je denkt en voelt. Het leven voelt zwaar en grijs en dit lijkt steeds erger te worden. Voor jou is dit waar. ‘Zo is het en het gaat nooit meer over’

Je zit in de ‘wasmachine’ van de depressie. En je draait mee. PRI/Haptonomie haalt je hieruit. Zodat je kunt kijken naar deze wasmachine die aan het werk is. En niet meer meedraait in deze sombere loodzware grijze was.

Ik geef je handvaten zodat je hier zelf uit kunt komen en kunt blijven. Je krijgt weer energie en je gaat de mogelijkheden en kansen in je leven weer zien. Als volwassen vrij mens die keuzes kan maken en goed kan zorgen voor zichzelf.

Depressie kan je ‘lam’ leggen en passief maken. Om dit te doorbreken maak ik het gemakkelijk. Druk op mailto:info@praktijkbarttromp.nl ; dan stuur ik je een link terug voor een ‘zoom’ sessie van een half uur. Hierin kan je je verhaal doen en ik kan je uitleggen wat ik voor jou kan betekenen. Dit is vrijblijvend maar is jouw belangrijke eerste stap om de passiviteit te doorbreken. Gewoon DOEN. Uit die muur die je ‘omklemt’ vandaan. Vandaag nog.

WordPress Theme built by Shufflehound. © Praktijk Bart Tromp