Pakket: acht online sessies

Acht online sessies waarin je leert bewustzijn te krijgen op signalen vanuit je 'denken' of vanuit je lichaam die je waarschuwen dat Depressie en Burn-Out op de loer liggen. Een intensief traject om zo snel mogelijk je bewustzijn te trainen en de volgende stappen te kunnen maken.

Je gaat opmerken dat je de schuld van dingen die misgaan bij jezelf legt of dat je iets 'nooit' zou kunnen of dat het allemaal veel te veel is . Misschien het begin van een depressie. Lees: Depressie. Het kan ook zijn dat je je s'nachts steeds slechter gaat slapen en langzaam maar zeker vermoeid raakt. Je past je vaak aan aan anderen en je doet met alles erg je best maar het helpt niet. Dit kunnen de eerste signalen van een Burn-Out zijn. Lees: Burn-Out Grijp nu in ! Meestal is dit nog een overlevingsstrategie uit je vroege kindertijd. Toen van levensbelang maar nu destructief.

Dus :herkenning van signalen, bewustzijn, stoppen met 'afweergedrag', kijken naar wat er wel waar is ( vaak verrassend onbelast) en gaan handelen vanuit een vrij en volwassen bewustzijn. Eigenlijk heel eenvoudig maar vraagt in de eerste weken wel deskundige begeleiding. Meld je aan : Mail