Vanaf April 2022.

Retraite met Haptonomie, Mindfulness en Yoga. ( ma tm vr).

Ben je somber? Of vaak angstig? Uitgeput? Of wil je een week ‘er uit’ zijn en zowel met je lichaam als met je geest bezig zijn? Wij bieden je een mooie kans. Je kunt hier inzicht in krijgen en aan werken in een mooie omgeving met een heerlijk klimaat.

Je kunt vliegen naar Porto of met de trein reizen. Wij kunnen eventueel zorgen voor vervoer naar Carragossela (Espariz) en weer terug. Met een camper of met een tent kan je ook een mooie plek vinden tussen de fruit-en olijfbomen.

Voor wie? Voor mensen die worstelen met depressie, burn-out of angst en hier inzicht in willen krijgen. Haptonomie, gebaseerd op het PRI gedachtegoed van Ingeborg Bosch, (Haptonomie) biedt handvaten om er iets aan te gaan doen. Of voor diegene die in een week een flinke stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen maken. Ook is het voor ‘stellen’ een kans om een week aan hun relatie te gaan werken. Per week week is er plaats voor maximaal vier personen zodat we alle tijd en aandacht hebben voor iedereen.

Dat kan een prachtige leerzame week worden. Midden Portugal heeft een heerlijk klimaat en een fascinerende natuur. De bergen in de Serra da Estrela waar in de winter geskied wordt of de stranden van Figuira da Foz bekend om de enorme hoge golven voor de surfers.En natuurlijk de steden Coimbra of Porto om cultuur op te snuiven. Ben je geïnterreseerd neem gerust contact met ons op.

Voor informatie over Mindfulness  http://www.deopenblik.nl
Voor informatie over het weekprogramma en over de kosten: De Open Blik Portugal

 

Voor informatie over tarieven  http://www.praktijkbarttromp.nl/praktische informatie

WordPress Theme built by Shufflehound. © Praktijk Bart Tromp