Depressie

Kom uit de gevangenis van somberheid en passiviteit!

De muur klemt je fysiek en geestelijk in. Je hebt pijn. Je kunt geen kant meer op. Althans, dat is wat je denkt en voelt. Het leven voelt zwaar en grijs en dit lijkt steeds erger te worden. Voor jou is dit waar. ‘Zo is het en het gaat nooit meer over’

Je zit in de ‘wasmachine’ van de depressie. En je draait mee. Ik help je hieruit te komen zodat je er naar kunt kijken. En niet meer meedraait in deze sombere loodzware grijze was.

Ik geef je handvatten zodat je hier zelf uit kunt komen en kunt blijven. Je krijgt weer energie en je gaat de mogelijkheden en kansen in je leven weer zien. Als volwassen vrij mens die keuzes kan maken en goed kan zorgen voor zichzelf.

Depressie kan je ‘lam’ leggen en passief maken. Om dit te doorbreken maak ik het gemakkelijk. Mail naar info@praktijkbarttromp.nl; dan stuur ik je een link terug voor een ‘zoom’ sessie van een half uur. Hierin kan je je verhaal doen en ik kan je uitleggen wat ik voor jou kan betekenen. Dit is vrijblijvend maar is jouw belangrijke eerste stap om de passiviteit te doorbreken. Gewoon DOEN. Uit die muur die je ‘omklemt’ vandaan. Vandaag nog.