Pakket: acht online sessies

Acht online sessies waarin je leert je bewust te worden van signalen vanuit je 'denken' of vanuit je lichaam ( PRI systematiek). Een intensief traject waarin je leert 'afweergedrag' ( depressie en burn-out) te herkennen, te stoppen, en vrij van afweer te zien wat er wel waar is. Dit is meestal verrassend onbelast.

Review Saskia: Hele fijne therapeut! Bart heeft mij in 8 sessies leren werken met PRI en dit heeft wezenlijk geholpen in het herkennen van mijn oude trauma's/afweren. Hiermee heb ik een heleboel ballast los kunnen laten waardoor ik beter om kan gaan met mijn dagelijkse uitdagingen. Ik heb Bart ervaren als heel kundig en professioneel en daarnaast is hij een prettig persoon. Fijne combinatie en ik kan hem zeker aanbevelen!

Na een sessie al resultaat. Je bent niet meer overgeleverd.

Je gaat opmerken dat je de schuld van dingen die misgaan altijd bij jezelf legt of dat je iets 'nooit' zou kunnen of dat het allemaal veel te veel is . Misschien het begin van een depressie. Lees: Depressie.

Je merkt op dat je 's nachts steeds slechter gaat slapen en langzaam maar zeker vermoeid raakt. Je past je vaak aan aan anderen en je doet met alles erg je best maar het helpt niet. Dit kunnen de eerste signalen van een burn-out zijn. Lees: Burn-Out

Grijp nu in! Meestal is dit nog een overlevingsstrategie uit je vroege kindertijd. Toen van levensbelang maar nu destructief.

Dus: herkennen van signalen, bewustzijn, stoppen met 'afweergedrag', kijken naar wat er wel waar is ( vaak verrassend onbelast) en gaan handelen vanuit een vrij en volwassen bewustzijn. Eigenlijk heel eenvoudig maar vraagt in de eerste weken wel deskundige begeleiding.

Acht online sessies van een uur:  € 640,-

Meld je aan : Mail

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.