PORTUGAL RETRAITE

Intensief werken aan jezelf en als je dat wilt dit gecombineerd met een yoga&massage arrangement. Vijf dagen elke ochtend een vol programma met PRI en Haptonomie.

Je verblijft op Monte Rosa. http://www.monterosaportugal.com

Je kunt  vliegen naar Faro . Dit moet je zelf boeken. Voor een huurauto of transport vanaf Faro naar Monte Rosa kan gezorgd worden.Dit is een klein uurtje rijden. Monte Rosa ligt vlak bij Lagos met zijn prachtige stranden en heerlijke terrasjes.

Intensive PRI/Haptonomie

Een week in Portugal met vijf dagen elke dag een vol ochtendprogramma. ( Je kunt er natuurlijk een of meerdere weken zonder intensive aan vast plakken voor vakantie). Dit voor deelnemers die nog geen kennis hebben van PRI en Haptonomie maar ook als verdiepingsweek voor diegenen die al een PRI traject hebben doorlopen. De rest van de dag moet er nog tijd besteed worden aan ‘huiswerk’. Maar er blijft genoeg tijd over voor vakantie. Voor cliënten met Burn-Out heel geschikt om uit te rusten, afstand te nemen en ook aan jezelf te kunnen werken.

  • Individueel:  PRI en Haptonomie. Begeleiding bij bv burn-out of intensieve coaching. Introductie.
  • Individueel verdiepingstraject: voor diegenen die al een PRI-traject hebben doorlopen en de toepassing van PRI willen aanscherpen en verdiepen.
  • Relatiebegeleiding: op basis van PRI/Haptonomie
  • Kleine groepen: (max4) : introductie PRI/Haptonomie voor beginners of verdieping voor gevorderden.

Programma: 

De vijf dagen van de week zullen voor de individuele, de relatiebegeleiding en voor de kleine groepen dezelfde opbouw hebben. Bij relatiebegeleiding is er natuurlijk veel aandacht voor de interactie tussen beide partners.

  • Dag 1: Uitleg over de werking van PRI.( Cirkel en Afweer). Bespreking van je persoonlijke afweerprofiel. Zelfobservatie opstarten. Start basis Haptonomie.
  • Dag 2:  Zelfobservatie aanscherpen. Zintuiglijke Waarneming kunnen beschrijven. Herkennen van symbolen en afweren in combinatie met Haptonomie. Wat voel ik en waar voel ik het.
  • Dag 3 : Uitleg en oefenen om afweren te gaan omkeren. Wat voel je als een afweer zijn werk niet meer kan doen. Oefeningen Haptonomie.
  • Dag 4: Omkeren afweren. Voelen wat er dan gebeurt. De ‘Oude Realiteit’  krijgt de ruimte.
  • Dag 5: Samenvoegen van de opgedane kennis over PRI en Haptonomie tot een, voor ieder persoonlijk, stuk ‘gereedschap’ om uit je achterzak te halen wanneer dat nodig is.

Een goede voorbereiding voor deze week is lezen van het boek van Ingeborg Bosch’ De herontdekking van het ware zelf” (PRI) en voor Haptonomie’ De kunst van het aanraken’ van Frans van der Beek.

Kosten intensive PRI/Haptonomie: dit zijn de kosten zonder verblijf zodat iedereen zelf de keuze heeft.( ook evt. vlucht en huurauto moet je zelf boeken).  Kijk voor de mogelijkheden op http://www.monterosaportugal.com

individueel traject:  € 1450,-

relatiebegeleiding:  € 1850,-

groepen per persoon: € 850,-  ( 2 personen),  €750,- (3 personen)  €650,- (4 personen). Aanmelden kan als groep, maar ook individueel met voorkeur om in een groep te werken. Dan stel ik zelf een groep samen. Dit laatste is erg leerzaam omdat je elkaar niet kent. Veel interactie. En..veel voordeliger .

Voor het bijboeken van een yoga&massage verwenarrangement( is inclusief verblijf) of andere accommodatie kijk bij:

yoga&massage verwenarrangement

 accommodatie

klik op  Aanmelden

Zou je in de aanmelding aan willen geven of je voor een individueel traject komt , voor relatiebegeleiding of dat je in een groep wilt werken, en natuurlijk ook welke week je voorkeur heeft . Het boeken van je verblijf kan ik voor je regelen als je dat wilt.

Beschikbaarheid op 16-06-2021

week 26, 27,28,29: individueel/relatie

week 30: individueel

week 31: vol

week 32: individueel en relatie

Vanaf week 33: individueel, relatie en groep

WordPress Theme built by Shufflehound. © Praktijk Bart Tromp